Follow Us @alege_sanatos

sâmbătă, 24 martie 2018

A fost declarata cea mai eficienta dieta. Iata cum poti sa slabesti 20 de kilograme intr-o luna

O dieta bazata in mare parte pe legume a fost declarata cea mai eficienta cura de slabire. Nutritionistii spun ca aceasta te ajuta sa slabesti sanatos, pana la 20 de kilograme in doar o luna.


Mai mult, specialistii sustin ca dieta ar trebui sa fie un stil de viata pentru toata lumea, caci ajuta si la vindecarea sau prevenirea mai multor boli. Printre acestea se numara si hipotiroidia
Alimentele care trebuiesc incluse în dietă sunt următoarele: fructe de mare, sare iodată, usturoi, roșii, fasole, spanac, porumb, linte, mazăre, ovăz, morcovi, brânză, hrişcă, ouă, cartofi, carne. Acestea sunt alimentele de bază ale dietei. Recomandat este ca aceste alimente sa fie consumate fie crude, fie fierte. In niciun caz prajite.

Alege să le mănânci crude sau gătite prin fierbere, nu prin prăjire. Poţi consuma pe parcursul zilei următoarele fructe și nuci: mango, măr, nucă de cocos, căpșuni, caise, nuci de Brazilia, alune, fistic, nuci de caju. Acestea trebuie consumate în cantităţi reduse pe post de gustare. Tot pe post de gustare, sau dimineaţa, poţi consuma un iaurt grecesc mic.
Vei combina aceste alimente şi vei avea cinci mese pe zi. Trebuie să mănânci în cantităţi reduse. Aşa poate arăta meniul tău pentru o zi, conform, woman-ro:Micul dejun: o mică bucată de hrișcă, o ceașcă de ceai, brânză, un pahar de compot. Prânz: supă de morcovi, piure de cartofi cu carne fiartă sau pe grătar, compot de fructe. Cina: o salată, omletă fără gălbenuș, suc.

Sursa: ele.ro

Ar trebuie sa citesti si:

.

Un comentariu:

  1. Site-ul dvs. este excelent. Accesați acest site black latte oficial dacă aveți nevoie de informații despre cafea pentru pierderea în greutate.

    RăspundețiȘtergere