Follow Us @alege_sanatos

miercuri, 28 februarie 2018

Poate nu stiai, dar sunt plante ce pur si simplu iti ard colonul! Mare atentie!

In ultimii ani, tot mai multi romani au inceput sa utilizeze tratamentele naturiste, iar cei mai multi dintre acestia, prefera sa se trateze cu plante si nu cu medicamente. Din nefericire, o planta foarte cunoscuta si raspandita printre adeptii de tratamente naturiste, rostopasca, este foarte daunatoare organismului daca aceasta este consumat in mod excesiv.


Rostopasca a fost folosita dintotdeauna ca remediu pentru negi, ea fiind aplicata pe piele in locul unde se afla negul. De asemenea, pe langa utilizarea sa pentru a trata negii, aceasta era utilizata si pentru ceaiuri, fiind consumata chiar in mod excesiv de foarte multi romani. Imaginati-va ca rostopasca creeaza o stare de arsura sau mancarime in locul unde este aplicata pe neg, dar ce sa mai vorbim despre consumarea ei in ceaiuri. Ea poate dauna esofagului si tubului digestiv, avand sansa sa fie mai mult toxica decat benefica intr-o indigestie.


Dr. Luminita Marinescu, medic dermatolog sustine ca rostopasca afecteaza esofagul si tubul digestiv, si de asemenea, arde intestinul, ajungand chiar la intoxicatii cu rostopasca care sunt potential fatale.

Pe langa rostopasca, alte plante care irita intestinul subtire mai sunt: ricinul, sub forma de ulei, scamonea, pedofilina, crusinul, senna, aloe si revetul. Acestea din urma au efect purgativ, dar din nefericire ard colonul.

Sursa: poatenustiai.ro

Ar trebuie sa citesti si:

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu