Follow Us @alege_sanatos

luni, 26 februarie 2018

Cea mai buna reteta pentru prevenirea si tratarea tuturor bolilor.

Dupa ce vei incerca aceasta retata, probabil ca vei dori sa o consumi mereu, doarece este excelent de benefica pentru sanatate si are beneficii pe care nici nu ti le-ai fi imaginat. Aceasta combinatie este una de casa si se prepara foarte usor.


Ai nevoie de
– aproximativ 400 grame de miere poliflora
– sucul de la o lamaie
– 150 grame de ghimbir

Mod de preparare
Curatam ghimbirul de coaja si il vom taia in bucatele mici. Daca aveti un blender, va recomand sa il mixati pana cand se face o pasta fina. Intr-un borcan, puneti mierea de albine cu ghimbirul, ulterior adaugati sucul de lamaie. Amestecati intregul preparat, pana cand toate ingredientele se vor omogieniza. Il vom lasa la rece ori in frigider si il pastram pana cand se termina (nu are termen de valabilitate), poate fi consumat si dupa o lunga perioada de timp.

Beneficiile acestei combinatii
Cercetatorii au supus testelor de laborator urmatoarele doua ingrediente: mierea si ghimbirul. Au ajuns la concluzia ca aceasta combinatie este o sursa puternica de agenti antibacterieni, fiind uneori mai puternica decat antibioticele.


Lamaia este adaugata pentru ca aceasta este o sursa excelenta de antioxidanti si are un plus de putere in lupta cu bolile cronice.

Pentru ce poate fi folosita aceasta combinatie
Pentru tratamentul cancerului. Se administreaza o lingurata de 3 ori pe zi, timp de 4 luni, dar din 3 in 3 luni. De exemplu: martie, pauza aprilie, mai, pauza iunie, si tot asa.

Tratament pentru infectia urinara. Se vor administra o lingurita de 3 ori pe zi.

Pentru scaderea in greutate. Pe stomacul gol, se administreaza dimineata.

Pentru imunitate. Se administreaza cate o lingurita de 2 ori pe zi, una dimineata si una seara.

Pentru detoxifierea organismului. O lingurita de 5 ori pe zi. Iar de asemenea, se consuma 3 litri de apa pe intregul zilei.

Ar trebuie sa citesti si:

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu