Follow Us @alege_sanatos

vineri, 16 februarie 2018

Trucul prin care slabesc japonezele fara sa tina dieta

Cel mai adesea, pierderea in greutate implica doua lucruri: un abonament scump la o sala de fitness si o dieta stricta. Daca te-ai saturat de atata efort si nici nu ti se pare ca rezultatele sunt suficient de vizibile, ei bine, afla ca japonezele se folosesc de o tehnica atat de simpla de a slabi incat o sa iti para rau ca n-ai stiut de ea pana acum.


Ar putea fi numita dieta, dar trucul despre care vorbim nu are nimic de a face cu mancarea. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa inspiri pentru 3 secunde, apoi sa expiri pentru alte sapte secunde. E suficient sa numeri in gand pana la 3 atunci cand tragi aer in piept, apoi pana la 7, atunci cand dai aerul afara din plamani. Partea cea mai buna e ca trebuie sa faci asta doar doua minute pe zi.

Secretul acestui exercitiu consta in faptul ca, atunci cand inspiri, moleculele de oxigen se ataseaza de celulele grase si le separa in carbon si apa, ceea ce apoi tu expiri sub forma de dioxid de carbon. Cu cat mai mult oxigen inspiri, cu atat mai multa grasime arzi. Trucul acesta nu doar ca te ajuta sa pierzi in greutate, dar iti intareste si masa musculara si iti stimuleaza metabolismul.

Un studiu realizat in 2014 si publicat in British Medical Journal a aratat ca acest exercitiu te ajuta sa pierzi pana la 200 de grame pe zi. Actorul japonez Miki Ryosuke a declarat ca exercitiile de respiratie l-au ajutat sa slabeasca 15 kilograme in doar cateva saptamani.


AR PUTEA SA TE MAI INTERESEZE ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu