Follow Us @alege_sanatos

miercuri, 3 ianuarie 2018

3 motode naturale de a-ti indrepta parul

Părul este pentru femei ca cartea lor de vizită. Puteți spune multe lucruri despre o femeie numai observandu-i părul. Părul dvs. ar trebui să arate frumos și sănătos, indiferent de felul in care il purtati.


Mulți dintre noi nu sunt mulțumiți de părul lor natural și folosim diferite produse și aparate de pe piață sau mergem la salonul de coafură doar pentru a schimba ceva în aspectul nostru.  O mulțime de aparate pentru păr, iti pot strica părul și il pot face mai  subțire și fragil, iar un păr care nu este sănătos va arata întotdeauna rău chiar dacă tocmai ati venit dintr-un salon de coafură. Am descoperit recent câteva metode naturale pentru îndreptarea părului, care nu fac rău părului și il fac să arate frumos și sănătos. E de preferat întotdeauna un tratament natural care este de zece ori mai sănătos decât utilizarea oricărui dispozitiv, indiferent cât de eficient și de protector ar trebui să fie.

Tratament natural cu lapte și miere

Aveți nevoie de un pahar de lapte, de 1-2 linguri de miere și câteva căpșuni. Prăjiți mai întâi căpșunile apoi amestecați toate aceste ingrediente. Aplicați această pastă pe părul dvs. și lăsați-o să acționeze timp de 2 ore. După aceea, spălați-vă părul cu un șampon delicat. Uscați-vă părul și pieptene-l cu un pieptene cu dinti rari.

Tratament natural cu ulei de măsline și ouă

Bateți 2 ouă apoi adăugați o lingură de ulei de măsline și amestecați aceste ingrediente până când obțineți o pastă. Folosind un pieptene cu lățimea mare vă împărțiți părul în secțiuni mici, apoi aplicați tratamentul pe toată lungimea părului, folosind o perie. Înfășurați-vă părul într-un prosop și așteptați câteva ore pentru ca tratamentul să acționeze. Spălați-vă părul cu un șampon delicat.

Tratament natural cu nucă de cocos și lămâi

Utilizați un pahar de ulei de nucă de cocos cu câteva picături de suc de lamaie. Puneți amestecul în frigider până când are o crustă. Aplicați tratamentul pe părul dvs., înfășurați-vă părul într-un prosop și apoi spălați-l după 2 ore. Utilizați și un balsam. Pentru a avea rezultate bune, repetați acest tratament o dată pe săptămână.


AR PUTEA SA TE MAI INTERESEZE ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu