Follow Us @alege_sanatos

duminică, 7 ianuarie 2018

Elimina celule moarte din parul tau!

Toate femeile își doresc ca părul lor să arate impecabil, mai ales înaintea unui eveniment important. Pentru că ne apropiem de sărbători și cu siguranță îți dorești să arăți perfect la petrecerile din această perioadă, scalpul tău are nevoie de o detoxifere făcută într-un mod corect.


Dacă până acum foloseai un scrub doar pentru a-ți curăța tenul sau pielea corpului, trebuie să știi că și scalpul tău are nevoie de un astfel de tratament. Detoxifierea scalpului va elimina celulele moarte existente în această zonă, iar părul tău va crește mult mai repede și va fi mult mai sănătos.

Cum prepari un scrub pentru scalp?

Chiar dacă poate sună complicat, scrubul care îți curăță pielea scalpului nu trebuie achiziționat de la magazine cu produse foarte scumpe, ci poate fi preparat în casă. Ai nevoie de doar 3 ingrediente pe care sigur le găsești la tine în bucătărie.

Ingrediente:
o linguriță de bicarbonat
o lingură de ulei de măsline
un sfert de lingură de scorțișoară
Mod de preparare:
Pentru a prepara acest scrub este nevoie să pui toate ingredientele într-un castron și să le amesteci. După ce ai obținut pasta, aplic-o pe suprafața scalpului și masează această zonă folosind mișcări circulare. Masajul este foarte important pentru a stimula circulația sângelui în această zonă, lucru care te va ajuta să scapi de celulele moarte și să ai un scalp mult mai sănătos, potrivit theindianspot.com. Pune-ți apoi o cască de duș și lasă scrubul să acționeze timp de 15 minute. După cele 15 minute, spală-te pe cap așa cum o faci în mod obișnuit.


AR PUTEA SA TE MAI INTERESEZE ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu