Follow Us @alege_sanatos

marți, 26 decembrie 2017

3 retete pe baza de bere ce vor da volum parului tau!

Berea va deveni preferata ta absoluta atunci când vei ajunge să afli mai multe despre minunile pe care le poate face. Nu numai că este suficient de buna pentru a vă stinge setea, dar și este minunata pentru părul tău. Berea are diferite substanțe nutritive care vă pot oferi părului volumul și putere. Drojdia prezentă în ea ajuta la creșterea părului și vă ajută să luptați împotriva mătreții.

Iată câteva măști simple pe bază de bere, pe care le puteți prepara în câteva secunde pentru a obține aceste un par frumos.

# 1. Masca cu ceapă și bere



Ingrediente:

1 cană de bere
1 ceapă
1 lingura de ulei de nucă de cocos

Preparare:

Stoarceti ceapa în storcătorul de fructe și adăugați în el berea și uleiul de nucă de cocos. Faceți un amestec gros și masați scalpul. Aplicați masca rămasă pe păr și lăsați-o acolo până când se usucă complet. Clătiți-l cu apă și folosti apoi un șampon pe bază de plante.

# 2. Masca cu ouă și bere



Ingrediente:

50 ml bere
1 gălbenuș de ou

Preparare:

Amestecati ambele ingrediente împreună și aplicați rezultatul pe părul umed. Acoperiți-vă părul cu folie de plastic și lăsați-vă părul să înmoaie cu ajutorul acestei măști. Spălați-va apoi cu un șampon nu foarte agresiv. Acesta va da părului tău un aspect de volum.

# 3. Masca cu ulei de jojoba si bere



Ingrediente:

1 cană de bere caldă
1 lingură de ulei de jojoba

Preparare:

Șamponati părul ca de obicei. Se amestecă uleiul de jojoba și berea caldă împreună și se toarnă pe parul tau. Lăsați masca să stea câteva minute și apoi clătiți. Această mască este un balsam foarte bun si ofera un volum frumos parului tau!


AR PUTEA SA TE MAI INTERESEZE ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu