Follow Us @alege_sanatos

miercuri, 27 decembrie 2017

Obtine un abdomen plat, cu ajutorul acestei bauturii!

Doar un pahar din această băutură consumata înainte de a merge de culcare vă va ajută să reduceți grăsimea corporală, în special în zona burții. Această băutură este ușor de pregătit și sa dovedit a fi eficientă în obținerea de rezultate excelente pe termen scurt, atâta timp cât este consumată în mod regulat.

Bea acesta băutură înainte de culcare pentru a scapa de grasimea de pe abdomen!


Când te duci în pat și adormi, metabolismul tău funcționează mai încet decât atunci când ești treaz. Aceasta băutură însă are în compoziție ingrediente ce vă stimulează metabolismul și vă arde caloriile în timp ce dormiți.

Ar trebui sa stiti ca pentru a scapa de grasimea de pe abdomen nu ar trebui sa va lipseasca castraveții din meniu. Castravetii sunt răcoritoari, bogati în apă și fibre și au un conținut redus de calorii. Un castravete contine doar 45 de calorii.

Atât pătrunjelul cât și coriandrul sunt extrem de scăzute în calorii, pline de antioxidanți și oferă mai multe vitamine și minerale vitale, care ajută la micsorarea retenției de apă fără a provoca disconfort balonar și abdomen.

Lamâia va elimina toate toxinele acumulate in corpul tau si acest lucru va contribui la topirea mult mai rapida a grasimilor, deoarece metabolismul grasimilor va creste odata ce toxinele sunt scoase din sistem.

Ghimbirul va declanșa metabolismul, va preveni constipația și va topi grăsimea nedorită de pe abdomen. Dacă vă doriți un abdomen plat, asigurați-vă că includeți în mod regulat ghimbir în meniul vostru. Toți compușii din ghimbir lucrează împreuna pentru a preveni aparitia grasimii si pastrarea unui abdomen plat.

Ingrediente:

  • 1 castravete
  • o grămadă de pătrunjel sau coriandru
  • 1 lămâie
  • 1 lingura de ghimbir ras
  • 1 lingura suc de aloe vera
  • ½ apă de sticlă

Preparare:

Introduceti ingredientele de mai sus in storcator și consumați băutura înainte de a merge la culcare.


AR PUTEA SA TE MAI INTERESEZE ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu