Follow Us @alege_sanatos

miercuri, 27 decembrie 2017

5 uleiuri esentiale ce va ajuta sa pierdeti kilograme!

Uleiurile esențiale sunt utilizate în mod tipic pentru efectele lor terapeutice, cum ar fi tratament impotriva stresului, tratamentul unor afecțiuni ale pielii și îmbunătățirea sentimentului general de bunăstare, dar acestea sunt, de asemenea, eficiente pentru pierderea în greutate. Uleiuri esențiale ajuta la pierderea în greutate prin sprijinirea funcției metabolice, ridicarea starea de spirit, creșterea nivelului de energie și suprimarea apetitului, printre altele.

Iată o listă a unor uleiuri esențiale care s-au dovedit a fi eficiente in lupa cu kilogramele in plus . Este important să rețineți că uleiurile esențiale nu conduc în mod direct la scăderea în greutate, ci acționează ca un ajutor pentru scăderea în greutate.

#1 Ulei esential de menta

Uleiul esential actioneaza prin declansarea nucleului ventromedial in hipotalamus, care este centrul de satietate al creierului. În termeni simpli, funcționează stimulând senzația de plin în stomac. De asemenea, funcționează ca un ajutor digestiv eficient care ajută la stimularea metabolismului.

Pentru a utiliza uleiu esential de menta pentru pierderea în greutate, trebuie doar să adăugați câteva picături ddin acest ulei pe o cârpă și să-l inhalați profund înainte de a mânca ceva, deoarece va ajuta la reducerea apetitului. Ati putea, de asemenea, să adăugați una sau două picături de ulei esențial într-un pahar de ceai sau apă și să-l beți chiar înainte de masă.

#2 Ulei esential de grapefruit

Acest ulei esențial ajută la dizolvarea grăsimilor și la reducerea retenției de apă în organism. Ingredientele din acest ulei esențial ajută la eliberarea acizilor grași în sânge si de asemenea, reduce considerabil apetitul și mirosul, facandu-te nu numai să te simți mai satul, dar și mai energizat și mai fericit în general. Masajul cu un amestec de ulei care conține ulei esențial de grapefruit poate, de asemenea, ajuta la reducerea aspectului celulitei.


#3 Ulei esential de bergamota

Acest ulei esențial ajută la tratarea stresului emoțional care este unul dintre principalele motive pentru supraalimentare. Acest ulei esențial ajută la stimularea sistemului endocrin în organism, care produce un sentiment de bunăstare și calm, care ajută la reducerea nivelului stresului. Unii utilizatori experimentați sugerează, de asemenea, combinarea uleiului esențial de lavandă cu acest ulei. Pentru a utiliza acest ulei esențial, adăugați una sau două picături pe o batistă și inhalați-o profund pentru a experimenta acel sentiment de relaxare.

#4 Ulei esential de santal

Uleiul din lemn de santal se utilizează pe scară largă ca sedativ, pentru tratamentul pielii și ca astringent. Lucrează influențând zonele creierului care rezistă ispitei și permit unui individ să aibă un sentiment mai mare de auto-control în timp ce urmărește obiectivele de scădere în greutate. De asemenea, ajută la îmbunătățirea sentimentului de calm și de simț al bunăstării.

#5 Ulei esential de mandarină

Este folosit în principal pentru tonifierea pielii deoarece ajută la diminuarea aspectului celulitei și a vergeturilor. De asemenea, ajută la reglarea metabolismului și reducerea anxietății. Poate fi combinată cu ulei esențial de lavandă sau bergamota. Este important să nu ieșiți la soare după aplicarea acestui ulei esențial.

În general, acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute uleiuri esențiale care va ajută indivizii să va atingeti obiectivele de scădere în greutate. Este important să rețineți că uleiurile esențiale sunt doar un instrument și nu conduc în mod direct la pierderea de greutate.

Daca vi s-a parut interesant si vreti sa incercati vreunul dintre uleiurile de mai sus sa stiti ca puteti procura uleiuri esentiale la preturi bune de AICI.


AR PUTEA SA TE MAI INTERESEZE ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu