Follow Us @alege_sanatos

marți, 26 decembrie 2017

Masca pentru fata ce te intinereste!

Îmbătrânirea este un fenomen natural pe care toată lumea îl trăiește în viață. Este inevitabil și ireversibil. Imbatranirea vine în două tipuri diferite, acestea sunt intrinseci și extrinseci. Îmbătrânirea intrinsecă este legata de schimbările legate de vârstă, în timp ce îmbătrânirea extrinsecă este cauzată de factorii de mediu și de stilul de viață nesănătoas. În ambele sensuri, producerea a două proteine ​​vitale, colagen și elastină, încetinește. Pielea începe să arate semne diferite de îmbătrânire. În special, în îmbătrânirea extrinsecă, pielea arată mult mai în vârstă decât vârsta reală.



Există insa o serie de tratamente care pot atenua semnele îmbătrânirii pielii și fac ca pielea să arate mai tânără decât actuala vârstă. Aceste remedii naturale de îngrijire a pielii sunt concepute pentru a stimula producția de colagen,  astfel sa transforme in linii fine ridurile, sa strânga pielea ce uneori atarna si nu arata foarte bine. Incercati sa urmați acest remediu în mod regulat timp de peste 2 săptămâni pentru a vă face pielea să arate mai tânără în mod natural.

Metoda și modul de utilizare.

Comprimate de vitamina C - 2 buc
Ulei de vitamina E - 2 lingurițe.
Aloe Vera Gel - 1 lingură.
Apa de trandafiri - 5 linguri.

Se dizolvă comprimatele de vitamina C în apă de trandafir. Amestecati apoi cu gelul de aloe vera și vitamina E. Puneți conținutul într-o sticlă goală mică. Depozitați într-un loc răcoros. Asigurați-vă că utilizați în decurs de 5 până la 6 zile. Pentru a o utiliza, pur și simplu amestecați câteva picături din acest ser la crema de noapte sau lotiunea obișnuită hidratantă.Utilizând-o regulat pentru o perioadă de timp face pielea să arate mai tânără în mod natural.

Sursa: glowpink.com


AR PUTEA SA TE MAI INTERESEZE ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu